Welkom

Welkom

De Bond van Handelaren in Oude Boeken (BOB) heet u welkom. Dat doen de leden ook. Laat u inspireren.

Boeken, boeken, ..

Boeken, boeken, ..

Op deze site verschillende boeken-gerelateerde rubrieken (feeds, Boekennieuws, Agenda, etc.). Neem af en toe een kijkje.

Onze leden, uw adviseurs

Onze leden, uw adviseurs

Onze leden zijn "boekenwurmen" en zijn u graag van dienst. Ze hebben allemaal veel ervaring en veel kennis.

Nog meer over boeken ..

Nog meer over boeken ..

Onze zusterorganisaties organiseren ook veel beurzen, markten en andere boeken gerelateerde activiteiten. Zie de links op deze website.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2013 JoomlaWorks Ltd.

Welkom

Welkom op de website van B.O.B. Bond van handelaren in oude boeken.

interieurweb

De leden van de Bond van Handelaren in Oude Boeken ( kortweg BOB, opgericht in 1988) heten u van harte welkom op hun site. Zo’n 45 antiquariaten helpen u graag op weg om het boek te vinden, dat u zoekt. Grasduint u eens door hun boekenaanbod. Neem er de tijd voor, want het is groot en gevarieerd. Ieder antiquariaat heeft daarbij vaak zijn eigen specialismen.

BOB-boekhandelaren staan voor kwaliteit en service. Vakbekwaamheid en betrouwbaarheid zijn daarnaast sleutelwoorden.

De aangesloten antiquariaten zijn verspreid over het hele land met daarnaast enkele in België. Er is een goede kans, dat er één bij u in de buurt is. In de ledenlijst vindt u alle gegevens. Graag nodigen we u uit voor een bezoek aan hen. Zij zullen u professioneel van advies dienen. Niet alle boekhandelaren hebben een winkel, maar na afspraak bent u ongetwijfeld bij ieder van harte welkom. Neemt u daarom voor een eventueel bezoek vooraf contact op. Verschillende van de aangesloten leden hebben een eigen website. Ook daarop vindt u veel informatie en aantrekkelijke boeken met regelmatig nieuw aanbod. Op deze BOB-site vindt u de links naar de verschillende sites. De site van de BOB wordt steeds geactualiseerd: een goede reden om deze regelmatig te bezoeken!

Links naar onze zusterorganisaties

Deventer Antiquariaten

deventer

Zie Website

Boekenstad Bredevoort

 

BoekenstadLogo nr 9 gray


 

Zie Website